Fietstocht San José

Op zoek naar een goede manier om de omgeving te verkennen? Wil je een sportieve dag? Genieten van niet alleen San José, maar ook de omgeving? Wat dacht je van een fietstocht.

Met deze fietstocht fiets je door het historische centrum van San José. De excursie wordt begeleidt door een ervaren gids die je alles kan vertellen over wat je onderweg ziet. Ideaal als je toch al in San José verblijft. Vervolgens gaat de fietstocht naar het station waar je met de trein naar de bergen gaat. De treinreis zal ongeveer 45 minuten duren.

De tocht begint bij Parque de Español (Het Spaanse park). Dit park is één van de oudste parken van de stad. Je komt langs het gele huis. De gids laat je verschillende 19e eeuwse plekken zien, voordat de tocht de stad uit gaat.

Een goede conditie is voor deze fietstocht gewenst. Om bij het treinstation te komen gaat de tocht over de bergen van San José. De trein brengt je naar de karakteristieke stad Cartago en hier zal de fietstocht vervolgd worden. De fietstocht eindigt bij de centrale markt, waar je kunt proeven van de plaatselijke keuken.

Kortom een ideale excursie voor wie nader kennis wil maken met de omgeving, cultuur en geschiedenis van twee van de mooiste steden van Costa Rica

Deze excursie is geschikt voor kinderen vanaf zes jaar. Voor een fiets wordt gezorgd. Snacks zijn inbegrepen, maar dit is niet een hele maaltijd. Een rugzak met bijvoorbeeld broodjes en drinken kan tijdens de tocht handig zijn.

excursie_knop
 
 
Let op: Voor deze excursie krijg je per mail een Coupon. Vergeet deze niet uit te printen en mee te nemen naar de excursie.

Ook interessant

Dagtrip Vulkaan Arenal en Baldi hot springs
Dagtrip Vulkaan Arenal en Baldi hot springsDeze excursie is ideaal voor wie op zoek is naar een spannende ochtend en een ontspannen middag. Met de Engelstalige
Excursie Palo Verde Nationaal park
Excursie Palo Verde Nationaal parkOntdek het wilde leven van Costa Rica tijdens je bezoek aan het wild park Palo Verde. Het park beslaat ruim
Excursies in Costa Rica
Excursies in Costa RicaOverzicht Excursies Dagtrip Arenal Palo Verde park Fietstocht San Jose Deze excursie is ideaal voor wie op zoek is naar